Feedback and suggestions – Dental Clinic Parodent

Олена 13.04.2017
Доброго дня!

Велике спасибі Куприянчуку Юрію Петровичу за професійний підхід, відданість своїй справі та високу якість роботи! Насправді таких спеціалістів у Львові дуже мало. Після закінчення лікування є відчуття комфорту та легкості, а не біль чи дискомфорт як то було раніше. Будемо і надалі лікуватись лише у Вас цілою сім’єю!
З повагою,
Олена

Леонід 28.03.2017
Тільки перевіривши на собі, можу з впевненістю рекомендувати клініку Пародент!!! Лікарі – майстри своєї справи, яким під силу вилікувати зуби, за які інші не ризикували братись. Дякую, що така клініка є в нашому місті!
Юля 17.03.2017
Розпочала лікування своїх зубів у цій клініці і не помилилася у виборі!!!Затишна атмосфера , привітний персонал і кваліфіковані лікарі.Особлива подяка лікарю Плєшаковій Вікторії Володимирівні!!!Дякую за красиві реставрації моїх зубів. Усім рекомендую!
Ірина 27.02.2017
Вся наша сімя лікується в клініці”Пародент ” на вул. Личаківській. Дуже задоволені лікуванням! Лікарі справжні професіонали своєї справи. У клініці завжди затишно, чисто, панує приємна атмосфера, Ціни помірні. Рекомендую!
Ігор 07.02.2017
Лікуюсь в клініці “Пародент” на вулиці Глибокій,4, і хочу сказати, що ще ні разу не бував в клініці з настільки приємною атмосферою. Вже при вході зустрічають привітні і усміхнені дівчата, побачивши яких відразу забуваєш про страх, в клініці постійно чистота і порядок, старанно до роботи ставляться всі.
Дякую свому професіоналу-стоматологу Галині Юріївні ,яка з використанням своїх знань, сучасних матеріалів і обладнання зробила все, щоб я забув про свої проблеми з зубами.
Христина 07.02.2017
Сучасне обладнання, привітний персонал, зручний графік, індивідуальний підхід до кожного пацієнта це особливості за які обрала саме цю клініку!
Уляна 28.01.2017
Лікуюсь в стоматології Пародент вже 4 роки. Дуже задоволена обслуговуванням, помірні ціни і чудовий результат!!! Всім рекомендую!)
Неля 27.01.2017
Лікуємося всією сім’єю в цій клініці . Кваліфіковані лікарні . Рекомендую !
Oleksandra 27.01.2017
Вибрала клініку Пародент по вулиці Глибока у звязку зі зручним розташуванням від місця праці. Мені необхідно було провести протезування зубів. Прийшловши на консультацію відразу звернула увагу на обладнання і чистоту клініки і кабінету, все на вищому рівні. Обладнання сучасне за чистотою старанно дивляться, отже все тільки в руках лікаря. Вибрала молодого, старанного лікаря Андрія Михайловича.Спеціаліст хороший незважаючи на свій молодий вік. Я дуже задоволена результатом роботи він кращий ніж я очікувала. Адміністратори в клініці молоді приємні дівчата. Дякую клініці “Пародент” за якісно виконану роботу і хороший підбір кадрів.
з повагою, Олександра.
Оля 21.01.2017
Нещодавно відвідала клініку Пародент . Мені все сподобалося . Чудові працівники . Велике дякую за лікування і хороше відношення . Рекомендую Всім
Анна 21.01.2017
Рекомендую тільки цю клініку. Тут справді кваліфіковані лікарі. Дбайливе ставлення до пацієнтів.
Ерік 21.01.2017
Хочу сказать БОЛЬШОЕ СПАСИБО клинике ПАРОДЕНТ за мои, теперь уже, здоровые зубы и красивую улыбку!!! И ещё отдельное СПАСИБО директору за подбор замечательного,профессионального коллектива!!!
Igor 21.01.2017
Хочу подякувати лікарці Пуга Ліля Михайлівна!дуже уважна лікарка!
Задоволений лікуванням, а особливо вразив контрольний дзвінок на наступний день після лікування, щоб поцікавитись самопочуттям.
ДЯКУЮ
Мирослава 04.01.2017
Хочу залишити свій відгук про клініку Пародент. Два роки тому мені тут проводили імплантацію. Дуже хвилювалась і довго шукала підходящу клініку і хорошого лікаря, перечитала десятки відгуків. Вибрала Пародент в першу чергу тому, що тут велику увагу приділяють стерильності, усі потрібні спеціалісти та рентген кабінет є на місці, що дуже зручно, тут використовують найновітніші технології в процесі лікування і все це за досить помірними цінами. Імплантувалась я в Куприянчука Юрія Петровича, лікаря із золотими руками. Насправді дуже хвилювалась, але даремно, бо все пройшло дуже швидко і майже безболісно. Юрій Петрович дуже уважний лікар, телефонував та перепитував про моє самопочуття, зараз не часто зустрінеш такого хорошого лікаря.Тому. якщо і ви шукаєте хорошого стоматолога, я раджу звертатись саме в цю клініку!!!!!
Христина 04.01.2017
хочу висловити свою подяку Сидорчуку Сергію Георгійовичу, лікар хіруг який приймає в Пароденті на вулиці Глибока. Це лікар з золотими руками! видаляла в нього 8 зуб, на що дуже довго не могла наважитись, оскільки знайомі говорили що після видалення буває опухлість,біль, вижкість відкривання рота, що мене дуже сильно лякало, але це все побоювання виявилось марним) зубчик забрали швидко безболісно і цих всіх неприємних наслідків не було)) Дякую Вам !
Ira 04.01.2017
Приємно що є така клініка як Пародент!!!
Все на високому рівні!
Христина 02.01.2017
Привітна зустріч дівчат на рецепції, завжди вчасний прийом, ще ні разу не доводилось чекати)
якісне лікування.
Задоволена
Христина 31.12.2016
Хочу висловити велику вдячність своєму стоматологу Куприянчуку Юрію Петровичу, це лікар з великої букви!!!!!Всією сім”єю лікуємось тільки у нього, дуже йому довіряємо і поважаємо. Наші здорові зуби та гарна посмішка це його заслуга!!Побільше б таких лікарів та клінік в Україні!!!!
Олеся 31.12.2016
Лікуюсь у цій клініці кілька років у Беднарської Ірини Михайлівни. Мені дуже подобається відношення з боку персоналу, всі завжди привітні та уважні, приходжу сюди з радістю. Тут немає великих черг, як у інших клініках, записують тебе на конкретний час. Також мені нагадують про потребу контрольного огляду в лікаря. Всім раджу звертатись саме в Пародент, тут все на найвищому рівні!
Мар’яна 27.12.2016
Хочу висловити кілька слів про цю клініку.Лікуюсь у Плєшакової Вікторії Володимирівни, задоволена її привітністю, чуйністю і професіоналізмом.Дуже приємно , що перед прийомом дівчатка з реєстратури з вечора нагадують про візит, на реєстратурі -привітні і усміхнені дівчатка.Також помірні ціни і якісне обладнання.Тому , хто шукає собі стоматолога- раджу звернутись в цю клініку !!!Успіхів їм і процвітання!
Марта 26.12.2016
Вже кілька років поспіль лікуюсь у цій клініці на Личаківській. Дуже задоволена ставленням працівників до пацієнтів. Зустрічають тебе привітні дівчатка на реєстратурі, пропонують чай або каву,а в кабінеті лікар завжди привітний і перепитується за самопочуття під час лікування. Бажаю цій клініці процвітіння, успіху і хороших пацієнтів.Ви кращі з кращих.!!! Усім рекомендую!!!
Орест 26.12.2016
Хочу залишити свій відгук про клініку Пародент, а саме їхню філію за адресою Чайковського 29, що практично в центрі міста. Порадили мені Пародент колеги по роботі.. Тут досить адекватні ціни, у порівнянні з іншими приватними клініками та приємний персонал. Теж дуже підходить графік роботи, бо працюють до 21 години і по суботах, що дуже мені зручно, бо сам багато працюю. Це одна з кращих клінік у Львові, усім рекомендую!!!
Олег 08.11.2016
Хочу подякувати своєму стоматологу Булій Мар’яні Ігорівні. Лікуємось в неї разом з дружиною і всім рекомендуємо!!!!Мар’яна Ігорівна фанат своєї справи і береться навіть за складні випадки. Саме такий був у мене – інші лікарі пропонували видалити мені зуб,в ньому були погано запломбовані канали, болів страшенно . Мар’яна розпломбувала канали, пролікувала та знову запломбувала. Думаю видалити зуб ніколи не пізно і це найпростіший метод, а от, щоб зберегти треба постаратись!!! Кілька моїх знайомих теж мали подібні проблеми із зубами, всім радив мого стоматолога та цю клініку.Побілmше б таких лікарів!!!!
Надія 23.10.2016
Прекрасна клініка, обслуговування і лікування на високому рівні!!! Дуже приємно,що кожного пацієнта дівчатка на реєстратурі привітно приймають, відчуваєш затишок, а не напругу перед лікуванням зубів.Бажаю їм процвітання і багато пацієнтів!!!
Олена 21.10.2016
У мене склались лише позитивні враження від цієї клініки. Дуже привітний персонал і досить помірні ціни. всією сім”єю лікуємось в Беднарської Ірини Михайлівни. Довго не могли знайти хорошого дитячого лікаря, бо дитина не дуже контактна і мала панічний страх перед лікарями , але Ірина Михайлівна знайшла підхід до неї, це дійсно хороший лікар і добра та чуйна людина . Тепер донька з нетерпінням чекає на свій візит і на черговий подаруночок, який тут видають кожній чемній дитині)
Леся 18.10.2016
Досить довгий час проводилось лікування моїх зубів,бо ситуація була не з простих,в деяких клініках взагалі відмовлялись від лікування.Була в багатьох спеціалістів цієї клініки і хочу сказати що результат перевершив мої очікування!!!все зроблено на високому рівні, лікарі впевнено,професійно і якісно проводять лікування!
Роман Ігорович 18.10.2016
Вперше потрапив в цю клініку випадково. Мав скерування на рентген, але ознайомившись з прайсом, зрозумів, що тут навіть дешевше, ніж у мого лікаря, сам не міг повірити, бо інтер”єр клініки шикарний та все обладнання новітнє, думав ціни захмарні, та помилявся. Мене записали на консультацію до Мар”яни Ігорівни Булій, дуже привітна , все детально пояснила і показала, склала план лікування. Вартість лікування мені підійшла, тому тепер я пацієнт цієї клініки і я задоволений!!!!Дівчатка на рецепції завжди усміхнені, нагадують про мій візит. Рекомендую усім цю клініку, а зокрема лікаря Булій М. І., це справді професіонал!!!!
Юлiя 15.10.2016
Хочу поділитися своїм враженням про мій візит до клініки. Настав день, коли мені потрібно було видалити зуб мудрості. Дуже нервувала перед видаленням. Мені пощастило потрапити на прийом до фахівця своєї справи – Купріянчук Юрія Петровича. Він досить швидко і якісно зробив операцію з видалення зуба, був уважним. Після чого дав детальні рекомендації на післяопераційний період і подальше лікування. Все проходило в доброзичливій обстановці, що дозволило заспокоїтися і довіритися лікареві. Залишилася задоволена результатом ^_^ Рекомендую клініку Пародент на Чайковського і особливо Купріянчука Ю.П.!!!
Natalia 04.08.2016
Мене звати Наталія,хочу залишити позитивний відгук про стоматологічну клініку «ПАРОДЕНТ» сервісом якої я була приємно вражена!
Проживаю я за кордоном в місті Торонто,приїхавши в Україну, на не довготривалу відпустку,в останній день перед від’їздом вирішила поміняти старі пломби на нові і звернулась у клініку «Пародент». На наступний день після лікування відчула незначний дискомфорт,заважали пломби по прикусу,оскільки ставили їх під анестезією я не могла відразу відчути це і звернутись для корекції немала змоги,бо з ранку мала літак. Але зателефонувавши у «Пародент» і розказавши про свою проблему ,була здивована відповідю дівчаток про те, що я зможу звернутись у їхню клініку яка знаходиться у Торонто і що все лікарі поправлять і ще й безкоштовно!!! Саме так все і відбулось,звернулась,прийняли,підкорегували і зараз все чудово!Дуже рада що є така мережа клінік ,які між собою співпрацюють.
Бажаю власнику і всій команді персоналу клініки «Пародент» здоров’я, процвітання, втілення всіх задумів, доброзичливих пацієнтів, а також успіхів у Вашій професійній діяльності! Ви кращі з кращих!Всім рекомендую!
Galia 23.07.2016
Лікувала зуби у стоматологічній клініці «Пародент» і хочу сказати,що ця клініка забезпечена усім необхідним сучасним обладанням для якісного лікування зубів. Персонал клініки привітний та професійний. в клініці дуже чисто і стерильно(видно, що за цим слідкують).Була приємно здивована цінами на лікування, адже, як для клініки такого європейського рівня тут дуже помірні ціни.
Усім рекомендую цей заклад як для лікування так і для профілактики стоматологічного здоров’я!!!
А ще великим плюсом у клініці «Пародент» є те,що там є власний рентгенкабінет, що дає лікарю змогу відразу побачити результат лікування і не потрібно нікуди іздити!
Юліана 20.09.2015
Надзвичайно чуйний персонал, затишна атмосфера (що для стоматологічної сфери не на останньому місці), турботливість та високий професіоналізм мого лікуючого /більше 10 років/ лікаря Савчук Оксаночки Петрівни. Якість!Своєчасність!Порядність!УСПІХІВ ВАМ!!!)
Тамара Михальчук 20.09.2015
Хочу висловити слова найщирішої вдячности за те, що маємо клініку “Пародент”, де працюють лікарі вищої категорії, зокрема відома в Україні і за межами пародентолог Дерейко Лариса Василівна. Вона бореться за здоров”я пацієнта докладаючи усіх сил. При тому послуговується скалпелем і, – добротою. Рідкісне поєднання, здавалось би несумісного, але так є. І коли сідаєш до неї у стоматологічне крісло зі страхом, що аж поза вінця (бо ж операція в роті, то є процедура вкрай неприємна) дивишся в очі лікареві. Дивлячись в очі пані Лариси черпаєш впевненість і силу, а ще віру, що все буде добре. То ж хочу ще і ще раз подякувати пані Ларисі за її високий професіоналізм, людяність, співчуття на рівні найвищого, – ми повинні подолати недугу. При тім додається прагматичне почуття гордости за клініку, якою можна пишатися і лікарів, які давали клятву Гіппократа душею. Її було почуто небом. Дякую Вам за Вас.
Надія 20.09.2015
Я надзвичайно задоволена своєю лікаркою Плєшаковою Вікторією Володимирівною! Вона дуже приємна, чуйна і привітня людина, завжди в гарному настрої. І звичайно найкращий спеціаліст яких я зустрічала. Мені її порадила подруга. Я довгі роки мала проблеми з яснами і ще дуже негарні пломби на передніх зубах. Інші лікарі за мене не хотіли братися. Вікторія Володимирівна вилікувала мені ясна, зробила чудові реставрації. Сама в дзеркалі не можу відрізнити від зубів і всі компліменти роблять. Дуже Вам вдячна! Міцного Вам здоров’я!
Ліля 14.06.2015
Велике дякую, Даніліній Христині Олегівні, за лікування ясен і зубів. Хороший спеціаліст, уважний лікар, має гарний підхід до пацієнтів. Я дуже задоволена її роботою. Рекомендую!!!!!
Роман 06.06.2015
Хочу подякувати колективу за бездоганно надані послуги, а саме лікарям Клініки, яка знаходиться на вул.Глибокій,4: Шулюк Ірині Іванівні та Шулюк Андрію Михайловичу та лікарям рентген-кабінету і всьому персоналу.
Марія 06.06.2015
Дуже вдячна лікарю Шулюк Ірині Іванівні за її роботу. Незважаючи на її вік, працює вона дуже легко і професійно. Рекомендую!!!
22.05.2015
Лікуємось у Христини Олегівни всією сім’єю.
Дякуємо Вам за індивідуальний підхід до кожного з нас, надану стоматологічну допомогу на вищому рівні та за те, що створюєте такі умови, при яких ми з задоволенням приходимо наступного разу.
Одразу видно, що Ви уважні до усіх пацієнтів та любите свою роботу!
Александр 14.05.2015
Спасибо Вострикову О.О. на Лычаковской за терпение и современное протезирование, жена перестала боятся стоматологов и довольна внешностю, я благодарен за грамотное лечение.
Василь 31.03.2015
Я та моя родина лікуємось в Пароденті більше 10 років у Коледи, Хомин та Сидорчука. Хочу подякувати їм за якісне лікування, імплантацію та протезування. Маю звичку постійно порівнювати ціни Пароденту з іншими клініками: у них ціни завжди трошки нижчі, ніж у конкурентів, а імплантація дешевша майже наполовину. Наприклад, мені імплант з коронкою обійшовся 450 доларів, а знайомі в іншій відомій клініці поставили за 650 доларів. Рекомендую усім!
Тарас 31.03.2015
Я попав на прийом в Пароденті до Шулюк Ірини Іванівни. Стояло питання про гігієну та пломбування зубів. Перед тим лікувався в державній поліклініці. Різниця разюча: починаючи від стерильності (все в індивідуальних стерильних пакетах, завершуючи умовами та відношенням до пацієнта. Заплатив за гігієну 400 грн. Робили мені майже годину, процедура була абсолютно безболісною, використовували апарат Кавітрон та полірували содою. Подарували щітку, пасту та ополіскувач. Все дуже якісно та професійно. Дуже вдячний!
Віра 28.03.2015
Велика подяка лікарю-ортодонту Юрас Юлії Олександрівні за фахову консультацію та якісне лікування моєї дитини. Я консультувалася у інших лікарів і вони радили видалити 4 зуба моєму сину, щоб потім поставити брекети і вирівняти зуби. Але видаляти 4!!! зуба мені було шкода, тому я записала сина на консультацію в Пародент. Юля Олександрівна зробила панорамний знімок, телерентгенографію і після детальної консультації вирішила зберегти зуби. Зараз в сина стоять керамічні брекети і я бачу, що зуби справді вирівнюються. Лікар дуже уважна і професійна. Велике їй спасибі!!!
Анна 14.01.2015
Вже 3 роки лікуюсь у Пароденті в Торонто на Lake Shore 2318. Тарас Бабич провів мені детальну консультацію та склав план подальшого лікування. Далі мною займалися Шендер Ольга, яка пролікувала мені всі зуби, і Олександр Шадров – спротезував. Я дуже задоволена їхньою роботою. Дуже уважні і чуйні лікарі. Крім того, відчуваю себе у них в клініці, як вдома, так ніби зі Львова не виїжджала, хоча живу в Торонто більше 10 років.
Олена Марущак 23.12.2014
Хочу сказати кілька добрих слів про лікаря Паладовська М.В. В мене була проблема з яснами: пародонтит 2-3 ступеня. Попавши на консультацію до неї, мені зробили комп’ютерну томографію двох щелеп. Детально проаналізувавши рівень кістки, виявилось, що мене потрібно прооперувати і підсадити штучну кістку БіоОс. Лікар Паладовська через скайп радилась з колегою пародонтологом з Канади, яка також оперує пародонтит, щодо тактики лікування. Вони прийшли до висновку, що після операції мені потрібно зашинувати мої зуби спеціальною стрічкою Конект, щоб зуби не рухались. До речі, всі матеріали, які використовуються в клініці, замовляються в Канаді або США через свої філії. Лікар пояснила, що вони змушені замовляти усе зі США, бо в Україні багато підробок, які зроблені в Китаї. Після проведеного лікування мої ясна не кровлять, а зуби не рухаються. Я сама лікар, тому об’єктивно оцінюю роботу Мар’яни Віталіївни і дуже нею задоволена.
Наталя 25.11.2014
Лікувала зуби в лікаря Рішка П.М., дуже хороший лікар,усім рекомендую,дякую Вам за роботу, побільше хороших пацієнтів…
Роман 20.11.2014
Рішко Павло Михайлович – кваліфікований спеціаліст, усім раджу звертатись саме до нього!!!
Оля 18.11.2014
Хочу відмітити високий професіоналізм лікаря Рішка П.М. ,чуйне ставлення. Дякую за те, що Ви є. Успіхів Вам у роботі.
Валентина Боднар 10.11.2014
Ми з чоловіком і дітьми проживаємо в США в м.Фініксі вже більше 5 років. До цього завжди лікувалися в “Пароденті” на вулиці Глибокій. Нам дуже приємно, що “Пародент” відкрив філію в США в нашому місті. Недавно уся наша сім’я провела профілактичну гігієну та поставили сину пломбу тут у Феніксі. Лікувала нас доктор Оксана Стуй зі Львова. Дуже уважна і освічена лікар. До речі, вже перед нашим прийомом вона мала нашу десятирічну історію лікування та ще й по скайпу обговорила її з нашим лікарем Савчук Оксаною. Ми дуже задоволені роботою пані Оксани, тому планово їздити до Львова лікувати зуби відпала потреба. Дякуємо Пароденту! Це ще раз доводить, що українці – дуже талановиті люди. Слава Україні!
Юрій 06.11.2014
Не був у стоматолога ще з “радянських” часів. Лікування зубів залишило не дуже приємні спогади; (Тому і терпів до останнього, доки не поспав 3 ночі. Тоді друг порадив мені звернутися на Личаківську до Даніліної Христини. Теперішнє лікування мене приємно вразило, я навіть часом засипав на прийомах) і зовсім перестав боятися стоматологів! Полікував всі зуби і тепер лікуємо дружину і доньку! Дякую Вам Христина Олегівна за Вашу “легку руку” і за те, що Ви змінили моє відношення до своїх зубів і їх лікування! Тепер я вже нічого не боюся ;))) і моя сім’я також! Ви МОЛОДЕЦЬ! Успіхів Вам!
сім`я Таранюків 16.10.2014
Дякуємо лікарю Рішко Павлу Михайловичу за якісне протезування та гарне відношення.
Марія 15.10.2014
Я потрапила в клініку “Пародент” по вул. Чайковського 29 до Куприянчука Юрія Петровича стосовно імплантів на нижній щелепі. Юрій Петрович скерував мене на КТ (3-D) нижньої щелепи та за допомогою спеціальної програми визначив місце і довжину імплантів. Хочу відмітити, що такої фахової і детальної консультації я не отримала в жодній іншій клініці. Операція і вживлення імплантів пройшли успішно. Зараз в мене стоїть місток на 4-ох імплантах, яким я дуже задоволена. Рекомендую всім звертатися в клініку “Пародент” до лікаря Куприянчука, – не пошкодуєте!!!
Володимир Іванович 04.10.2014
Хочу принести особисту подяку лікарю-стоматологу Вострікову Олександру Олександровичу. В моєму шостому верхньому зубі лікарі з державної поліклініки залишили зламаний інструмент. Через пів року я відчув нестерпну біль в ділянці верхньої щелепи. Коли я звернувся до стоматолога, який пломбував мені ці канали, він сказав, що зуб треба видалити. Після цього я був у багатьох спеціалістів, які сказали , що мій зуб можна врятувати тільки в “Пароденті”, тому що в них є спеціальний мікроскоп та обладнання для розпломбування і вилучення зламаних інструментів з каналів. Я попав до Олександра Олександровича по вул. Личаківській 52. Процес лікування зайняв більше 2 годин, але мій зуб врятовано. Дякувати Богу, що у Львові є такі клініки!
Міша 30.08.2014
Дуже сподобалась клініка. Лікував зуби перший раз в житті тут!:) Христина Олегівна Ви найкраща !!!
Христина 18.07.2014
Лікувала зуби у Плєшакової Вікторії Володимирівни, дуже нею задоволена! Гарний підхід, комфорт, хороше ставлення і чарівна посмішка лікаря – давали змогу на деякий час забути, що прийшла лікувати зуби, оскільки в інших клініках такого відчуття ніколи не виникало, а тільки страх)))
Irina 10.07.2014
Victoria Volodymyrivna – very caring and good dentist! God bless you, Victoria Volodymyrivna
Надія 03.07.2014
Я надзвичайно задоволена своєю лікаркою Плєшаковою Вікторією Володимирівною! Вона дуже приємна, чуйна і привітня людина, завжди в гарному настрої. І звичайно найкращий спеціаліст яких я зустрічала. Мені її порадила подруга. Я довгі роки мала проблеми з яснами і ще дуже негарні пломби на передніх зубах. Інші лікарі за мене не хотіли братися. Вікторія Володимирівна вилікувала мені ясна, зробила чудові реставрації. Сама в дзеркалі не можу відрізнити від зубів і всі компліменти роблять. Дуже Вам вдячна! Міцного Вам здоров’я!
Наталія 03.07.2014
Прекрасний стоматолог Савчук Оксана Петрівна. Її реставрація це робота не тільки лікаря, а і митця!
Ірина 22.06.2014
Я лікувала свої зубки у Вікторії Володимирівни десь рік тому – все чудово і дуже акуратно!!! Дуже Вам вдячна!!
А в іншій клініці після огляду (рідко буваю у Львові зараз тому робила чистку у другого лікаря) запитали, чи я десь в Европі лікувала свої зубки, тому очевидно справді европейська якісь і наша ціна))
Жанна 06.06.2014
У квітні 2014 року проходила лікування у клінiці. Дуже дякую професіоналам своєї справи, а саме лікарям: Рішко Павлу Михайловичу та Вострікову Олександру Олександровичу. Дуже хороші лікарі, приємно проходити лікування, коли тебе зустрічають посмішкою та добрим словом. Дякую вам щиро за вашу роботу та професіоналізм. Консультації та лікування на найвищому рівні.
Варвара 27.05.2014
Дуже хороша клініка, помірні ціни. Я задоволена, такої детальної консультації не отримували раніше ніде. Лікар – Востріков Олександр Олександрович.
Марія 23.04.2014
Спасибо Вам за вашу работу! Я очень довольна вашими услугами! И еще спасибо хочу сказать что не забываете!)
Роксолана 07.03.2014
Уже декілька разів лікувала зуби у Юлії Нагорняк. Роботою дуже задоволена, за що їй дуже вдячна. Тепер у випадку будь-яких проблем, пов’язаних із стоматологією звертаюсь до неї.
Наталя 06.03.2014
Вже понад два роки всією сім’єю лікуємось в Даніліної Христини Олегівни.Відмінний спеціаліст та чуйна людина. Дуже задоволені. Дякуємо Вам!!!
Яриночка 04.02.2014
Хочу ососбисто висловити подяку лікарю Рішко Павлу Михайловичу. Яб ніколи невідважилась на той крок у лікуванні який був зроблений. Завдяки його щирій посмішці і підримці все пройшло на вищому рівні . Якості його роботи і професіоналізму можна лише заздрити…
P.S. У Вас велике майбутне у своїй справі. Всім рекомендую звертайдесь до даного лікаря.
Марія Іванівна 28.01.2014
Бачила в США декілька клінік, перебуваючи в гостях у подруги стоматолога. Жодної, й близько, подібної клініки – ні по дизайну, ні щодо сервісу, кількості персоналу та фаховості, кількості послуг та найновіших методик, я в славній Америці не зустрічала, про які мені тут розповіли та запропонували. Слава Україні та її стоматологам!!!
Валентин Аврамов, Калiфорнiя 07.11.2013
Я хочу замовити кiлька слiв про мого лiкаря Сергiя Сидорчука. Вiн має дуже влучну помiш вiдмiнних рис доброго, кваліфiкованого фахiвця i добрих особистих якостей, ставиться з повагою до своїх пацiєнтiв. Я мав нагоду пізнати його високий фах наочно, пан Сидорчук поставив менi п’ять iмплантiв одразу, вiн не вагався помiняти день втручання шануючи моє прохання. Знечулення було чудове, вiн працював вiдмiнно: швидко і впевнено, не забуваючи пiдтрuмувати мiй настрiй. Вiн вiдносно молодий для свого фаха i, на мiй погляд, має добре професiйнє майбутнє. Прошу вiднестися до моїх слiв з довiрою, я сам за фахом лiкар. Нiяк не жалкую, що перетинув океан.
Володимир 01.10.2013
Велике дякую за лікуання ясен і зубів таким лікарям Дерейко Ларисі Василівні, Бабич Наталії Олегівні і Антощак Надії Володимирівні
Юліана 27.09.2013
Надзвичайно чуйний персонал, затишна атмосфера (що для стоматологічної сфери не на останньому місці), турботливість та високий професіоналізм мого лікуючого /більше 10 років/ лікаря Савчук Оксаночки Петрівни. Якість! Своєчасність! Порядність! УСПІХІВ ВАМ!!!)
Мар’яна 21.09.2013
Хочу подякувати лікарю Дошак Ірині Іванівній за якісну роботу! Ви дуже хороший спеціаліст,який знає свою справу! Дуже хороша клініка! Сервіс на вищому рівні! Я дуже задоволена! Дякую!
Іван 02.09.2013
Робив панорамний знімок у цій клініці по вул.Глибокій, 4. Сервіс дуже хороший, затишно, і приємні лікарі. Залишивши золотий ланцюжок, дівчата мені його віддали без ніяких проблем, за що їм дуже вдячний…
Христина 11.07.2013
Найкраща клініка! Професійність та високий рівень знань лікарів. Лікуємося усією родиною, починаючи 3-х річною дитиною, закінчуючи 81-річною бабусею. Приємний персонал, уважні та чуйні лікарі. Рекомендуємо!!!
Родина Липки 17.04.2013
Ми, родина Богдан та Тетяна Липки, проживаємо в Канаді м. Торонто. Прочитали в українській газеті «Міст», що в Торонто відкрилася філія львівської стоматклініки «Пародент». Звернулися до них на прийом. Оглядав і планував лікування особисто власник клініки Тарас Бабич. Він запропонував лікування або в Торонто, або у Львові. Виявилося, що лікування у Львові у 8 разів дешевше, ніж в Торонто. Ми вибрали Львів. Львівські лікарі через skype отримали наші рентгени та обговорили з нами терміни і план лікування. У львові ми отримали дуже якісне і професійне лікування і протезування, зекономивши при цьому значні кошти. Дуже задоволені. Рекомендуємо всім клініку «Пародент».
Роман 03.04.2013
Моє імя Роман, я проживаю в Торонто. Друзі порекомендували мені звернутися в львівську філію Пародент, що є в Торонто. Перед тим я був на прийому в канадській стоматклініці, де мені склали план лікування з імплантацією вартістю 19 600 доларів. В Пароденті лікар-стоматолог Тарас Бабич оглянув мене і запропонував провести лікування і імплантацію в його клініці у Львові, сказав, що я вкладуся в 2 500 доларів. А в мене в Україні родина. У Львові все зробили perfect, я дуже задоволений, ще й зекономив не маленьку суму. На наступний рік їду до них робити другу сторону.
02.04.2013
Я народилася в Канаді, батьки родом з Тернополя: переїхали в Канаду в 1944 році. Лікуюся в дантиста Олі Шендер. Кращого спеціаліста в Торонто не знайти. Ще й маю нагоду поговорити на рідній мові, бо вже починаю забувати.
02.04.2013
Лікував і протезував зуби в Пароденті в Торонто на Lake Shore 2318 в лікарів Шендер Ольги і Олександра Шадрова. Уважні, професійні, чуйні. Я задоволений лікуванням, рекомендую
Оксана 01.04.2013
Лікуємось у Вострікова Олександра, надзвичайно уважний лікар, відмінний фахівець,супер!!!!!))))
Ірина 27.03.2013
Я за своє недовге ще життя поміняла вже купу стоматологів з самого дитинства, всі підряд і друзі сім’ї і просто чужі люди, до яких зверталась по пораді, казали що в мене жахливі зуби, тому мені вилітають пломби, гниють нерви і т.д. І лише лікар-стоматолог Назар Христина Олегівна, до якої коханий затаскав мене мало не силою, сказала що в мене чудові зуби, врятувала мені зуба, якого до того робили 3(!) лікарі, на який третій сказав що треба рвати і ставити імплант. Лікар-професіонал з дуже легкою рукою!
Уляна 03.03.2013
Лікуємось сім’єю у чудового лікаря-професіонала ВОСТРІКОВА ОЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРА!!!Дуже задоволені його роботою, СУПЕР!!! Радимо звертатись до нашого, можна сказати сіме йного лікаря!!!!))))
07.02.2013
Востріков Олександр Олександрович – грамотний лікар, слідкує за новинами в стоматології. Лікуємось всією сім*єю, дуже задоволені. Рекомендуємо!
Галина 29.01.2013
Клiнiка “Пародент” врятувала мої ясна, я їм безмежно вдячна. спасибi ЛАРИСА ВАСИЛIВНА!
Марія 10.01.2013
Лікуюсь у Лісович Іванни Степанівни. Задоволена і роботою Іванни Степанівни, і відношенням до клієнта. Хороший спеціаліст, чуйна людина. Велике СПАСИБІ за вашу роботу!!!
Оксана, Андрій та вся наша гучна родина… 17.10.2012
На протязі 11 років ми являємося клієнтами клініки, а саме клиентами нашої любимої Оксани Петрівни Савчук. Знаємо Клініку з перших днів її існування, якщо можно так висловитися. Хочу сказати, ми щоразу отримаємо море задоволення та позитиву від спілкування і того як вирішується проблема. Чудовий професіонал, уважна, толерантна, надійна Оксаночка Петрівна – це стоматолог з високої букви та друг своєго пацієнта. Рекомендую Всім!!!
Марія 29.09.2012
Була приємно вражена як “якістю”, так і “швидкістю” роботи лікарів. Все чітко, злагоджено, професійно. Таке враження, що асистент стоматолога розуміє його з півслова. Тому приємно бути пацієнтом такого тандему. Окрім того, лікарі докладно пояснюють проблему, не нав”язуючи НЕГАЙНОГО втручання… Вибір залишається за пацієнтом. Обладнання теж найсучасніше, що допомагає і лікарю, і пацієнту. Словом, рекомендую!
Юля 13.09.2012
Лікую зуби в Нагорняк Юлії Борисівни, найкращий стоматолог у світі)
Марина 29.08.2012
Лікуюсь у Вікторії Володимирівни уже 3 роки, надзвичайно задоволена.
Чудове співвідношення ціна-якість.
Олег 29.08.2012
Лікую зуби в Назар Христини Олегівни, вона мені переліковувала зуби після іншого горе-стоматолога. По всякому було – з одним зубом швидко і дешево, а з іншим довго і дорого))). В загальному від процедури жодного дискомфорту, лікар уважна і хороший фахівець.
Олена 29.08.2012
Дуже хороша клініка, помірні ціни. Я задоволена, такої детальної консультації не отримували раніше ніде. Лікар – Востріков Олександр Олександрович.

 

Please send us your feedback, comments, and suggestions: parodent1@gmail.com

See also: